Sambusa-workshop Feat Ilham

På Vild Smag Festival lørdag kan du lære at lave en ægte Somalisk Sambusa!

Sambusa og Samosa er det samme, det handler bare om hvad man kalder det. Men på Vild Smag Festival kan du tilpasse din Sambusa til årstiden. Smag på Aarhus har nemlig været ude i skoven og samle urter ind som du kan putte i, så hvem ved om vi finder på en helt ny Dansk Somalisk egnsret.
Det at hjælpe med at folde dejen stege Sambusaen hjælper Ilham med. Selvom det ser svært ud, kan alle være med - alder betyder ingenting.

Sambusa til alle lejligheder
Vi spiser altid sambusa under ramadanen — det er et let måltid der indeholder det hele og smager rigtig godt! Vi spiser den også når der er fest og nu også på Vild Smag Festival på lørdag på Bispetorv fra 11 - 17 — Kom, Lær + Smag

"Jeg er vokset op med min mor der laver sambusa hun lærte mig at lave dem da jeg var 9-10 år og jeg kan huske det var svært den teknik med at man holder den i hånden mens man folder. min datter var nødt til at ligge den på bordet og så folde den, så det er meget med det håndelag man skal lære
det er også vigtigt at dejen bliver lukket helt, så der ikke kommer olie ind i den når den steges"

Ilham

 

line lone kristensen